Prenume
Nume
Adresa ta de e-mail
Telefon
Tip asigurae
CI (PF) sau CUI (PJ) Proprietar
DOCUMENT(Talon auto sau alt document)
Detalii
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

                  0743.133.200                                 office@asiguraridrobeta.ro

Cere oferta  - Asigura-te si esti in siguranta 
Te ajutam cu oferta personalizata.

Completează formularul cu tipul de asigurare pe care îl dorești și noi îți vom face o ofertă personalizată. O asigurare importantă pe care trebuie să o ai este asigurarea obligatorie a locuinței, care te protejează în caz de incendiu, calamități naturale sau furt. De asemenea, asigurarea RCA (răspundere civilă auto) este obligatorie pentru toți șoferii și acoperă eventualele daune cauzate în urma unui accident de mașină.

 

Pentru sănătatea ta și a familiei tale, este esențială asigurarea obligatorie de sănătate, care îți oferă acces la servicii medicale de calitate și tratamente de specialitate. În plus, poți opta și pentru asigurarea facultativă de sănătate, care îți asigură acces la servicii medicale suplimentare și tratamente de lux.

 

Dacă deții o locuință, este recomandat să închei asigurarea facultativă a acesteia, pentru a-ți proteja investiția în caz de incendiu, inundații sau furt. Pentru protecția mașinii tale, poți opta pentru asigurarea CASCO, care acoperă daunele produse în urma unui accident, furt sau vandalizare.

 

Asigurarea facultativă de sănătate îți oferă acces la servicii medicale de calitate, tratamente de specialitate și consultații de la medici renumiți. Aceasta îți oferă liniștea că vei primi îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate.

 

Dacă intenționezi să călătorești în străinătate, asigurarea de călătorie este esențială pentru a te proteja în caz de accident, boală sau pierdere a bagajelor. Aceasta îți oferă acoperire financiară în situații neprevăzute și îți asigură asistență medicală de urgență în străinătate.

 

Asigurarea de viață este o modalitate excelentă de a-ți proteja familia și de a le asigura un viitor financiar sigur în cazul în care tu nu mai poți fi alături de ei. Aceasta oferă o sumă asigurată în caz de deces sau invaliditate permanentă și poate fi considerată un gest de responsabilitate față de cei dragi.

 

Indiferent de tipul de asigurare pe care îl alegi, este important să te consulți cu un specialist în domeniu, care te poate ghida în alegerea cea mai potrivită pentru nevoile tale. Nu lăsa nimic la voia întâmplării și protejează-ți viitorul cu o asigurare adecvată!

Tel. 0743 133 200

05 martie 2024