0743.133.200                                 office@asiguraridrobeta.ro

Căutăm colaborator/partener în asigurări

Bună ziua! Suntem o companie de brokeraj în căutarea unui colaborator sau partener pentru a ne extinde afacerea și a oferi servicii de asigurare de calitate clienților noștri. Dacă ești o persoană dedicată, orientată către rezultate și pasionată de domeniul asigurărilor, te așteptăm să ne alături.

Ne dorim să colaborăm cu o persoană proactivă, cu abilități de comunicare excelente și o atitudine pozitivă, care să ne ajute să dezvoltăm relații solide cu clienții și să le oferim soluții personalizate pentru nevoile lor de asigurare.

Având o experiență în asigurări, vei avea oportunitatea de a-ți construi propriul portofoliu de clienți și de a dezvolta o rețea de contacte în industrie. Te vom sprijini în activitatea ta, oferindu-ți toate resursele și instrumentele necesare pentru a reuși.

Beneficiile colaborării cu noi sunt multiple. Vei avea acces la produse și servicii de înaltă calitate, vei primi comisioane competitive și vei beneficia de suportul unei echipe profesionale și prietenoase.

În plus, vei avea ocazia de a participa la training-uri și evenimente de specialitate, care îți vor permite să-ți dezvolți cunoștințele și abilitățile în domeniul asigurărilor. Îți oferim oportunitatea de a crește profesional și de a-ți construi o carieră de succes în acest domeniu.

Dacă ești interesat să devii colaboratorul/partenerul nostru în asigurări, te rugăm să ne contactezi pentru a discuta mai multe detalii. Suntem nerăbdători să aflăm mai multe despre tine și să începem o colaborare de succes!

tel. 0743 133 200

mail. office@asiguraridrobeta.ro

https://www.asiguraridrobeta.ro/partener